Weten hoeveel zonne-energie u kunt opwekken?
Vul uw gegevens in en ontvang een gratis prijsopgave.

Uw voordelen op een rij

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

In goede handen

Uw aanvraag wordt in behandeling genomen door Zonatlas NL B.V. Zonatlas is een partner van kadasterdata en tevens de eigenaar van watisjedakwaard. U kunt direct al uw vragen aan Zonatlas stellen, zij helpen u graag verder. Er zal zorgvuldig met uw gegevens omgegaan worden en u zit nergens aan vast. Wij willen enkel de energietransitie versnellen. Doet u ook mee?

Accurate gegevens

De informatie die aan de installateur wordt verstrekt, zijn feitelijke zon-potentie gegevens over het optimale zonne-energie systeem wat op uw dak kan worden geplaatst. Deze zonpotentie gegevens bevatten beschikbare dakoppervlakte (omvang, oriëntatie, helling), de zonne-instraling (incl. gedetailleerde schaduw analyse) en het te behalen rendement. De installateur gebruikt deze informatie om zonnepanelen te selecteren en daarmee de prijsopgave te maken.

Betrouwbare installateur

Er zijn veel installateurs in Nederland. Wij besparen u de zoektocht naar een betrouwbare partij, door alleen een installateur die zich al heeft bewezen aan u voor te stellen.

Gratis en vrijblijvend

Alle prijsopgaves die u ontvangt zijn gratis en vrijblijvend. Hiermee gaat u dus geen verplichtingen aan. U kunt hierdoor zonder zorgen de aanbieding van de gekwalificeerde installateur ontvangen en de beste keuze voor uw persoonlijke situatie maken.